dijous, 19 de març del 2020

Llegint a casa 1. Recursos per confinament per COVID19


Aquests dies de confinament i moltes hores a casa, des de la biblioteca hem cregut que us podria interessar disposar de recursos que us ajudin a passar les jornades de confinament.

En el document que us adjuntem trobareu activitats per fer amb els més petits de la casa, com enllaços a contacontes que els llibreters estan promovent a la xarxa, còmics digitals i d'accés legal i gratuït pels adolescents i una mostra d'altres recursos d'accés virtual que ofereixen biblioteques i altres entitats culturals, com teatres.

Paral·lelament, anirem fent entrades al bloc de la biblioteca on comentarem les darreres novetats arribades a les dues biblioteques de l'Escola. Podreu fer-nos arribar els vostres comentaris i opinions respecte a les lectures que anirem incorporant.

Serà una manera de mantenir el contacte entre l'alumnat, personal, professorat i famílies i fer-ho al voltant de la lectura, encara que sigui en condicions diferents, ens farà sentir-nos més a prop vostre.

Podeu consultar-lo clicant aquest  enllaç:  https://issuu.com/bibliojoanpelegri/docs/guia_recursos_biblioteca_jp._llegint_a_casa_1


Una biblioabraçada virtual per a tothom.

Equip de biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: