Presentació


Entenem la biblioteca escolar com un espai per afavorir l’aprenentatge i el coneixement transversal de l’alumnat. També com un espai de difusió i promoció de la lectura, essent una ferma col•laboradora de la tasca docent. Afavorim la màxima integració de la biblioteca amb el currículum, tot donant a conèixer recursos d’interès a la Comunitat Educativa i formant l’alumnat en el seu ús, alhora que potenciant la seva autonomia i esperit crític.

Horari Biblioteca de Secundària:


*La biblioteca obre:
  •  Dilluns i dijous de 8h a 13.30 hores. i de 15h a 17.30h.
  •  Dimarts de 9h-13.30h i de 15h a 17.30h.
  •  Dimecres de 9h-13.30h 
  •  Divendres de 8h-13.3h.

PRÉSTECS: 

 *Tot el fons de la biblioteca és pot prestar, excepte les obres de referència (diccionaris i enciclopèdies) i obres d'interès general i consulta continuada.

*El termini pels préstecs són 15 dies pels llibres i revistes, per les pel·lícules disposeu de 2 dies, normalment caps de setmana.

 *Podeu demanar pròrroga, si no heu tingut temps d'acabar la lectura, us deixem una setmana més, però cal que ens ho notifiqueu.

 *La pèrdua o deteriorament de qualsevol material de la biblioteca implica la seva reposició. 

*Recordeu que per Nadal, Setmana Santa i vacances d'estiu teniu préstecs especials on us prestem força materials que retorneu el primer dia de curs.


 ÚS ORDINADORS:

*L'ús dels ordinadors de la biblioteca i els Chromebooks de l'alumnat és exclusiu per recerca educativa, no es permet entrar a les xarxes socials, jocs... El mal ús reiterat serà sancionat .  

ESPAIS:

 *Els alumnes d'ESO treballeu a la planta baixa, els alumnes de Batxillerat i Cicles formatius al pis superior. *La biblioteca no és l'espai on fer deures sinó on estudiar, cercar informació i gaudir de la lectura o la premsa diària.

  


*Durant l'estona de migdia disposeu de l'aula d'estudi custodiada per un monitor i on avançar deures, lectures...


NORMES DE CONDUCTA:

 *Recordeu que no podeu menjar ni beure a la biblioteca.


*Us preguem que mantingueu el silenci per respecte a la resta d'usuaris.

 *L'ús dels mòbils a la biblioteca segueix la normativa de l'Escola.

* La manca de respecte cap a les normes exposades o el personal de la biblioteca o usuaris de la mateixa serà sancionada.
Guia de la biblioteca disponible en format pdf