dilluns, 11 de maig del 2020

Recomanació lectora Núm. 9 Reina Roja

Avui la recomanació va adreçada als lectors adults. Us presentem una història molt original, narrada
amb un aire trepidant i que no us deixarà indiferents.


Recomanació lectora Núm. 9



GÓMEZ-JURADO, Juan. La reina roja. Barcelona : Ediciones B, 2018



Partint de l’ assassinat d’un jove de família benestant, un policia de tercera categoria, Jon Gutiérrez, suspès de sou i feina, es veu coaccionat per un superior jeràrquic per tal que col·labori en la investigació del succés acompanyant a una misteriosa dona, Antonia Scott, portadora d’una intel·ligència extraordinària. 

El segrest de la filla de l’home més ric del món, farà que aquests dos personatges antagònics i antiherois uneixin les seves capacitats per tal de relacionar i resoldre els dos casos.

"Reina Roja" és un thriller que combina amb encert una trama hipnòtica i sorprenent, uns personatges sucosos, peculiars, a priori contraposats, i uns diàlegs vius, plens d’humor i amb hilarants rèpliques.

Gomez-Jurado, com ja va fer en la seva anterior novel·la Cicatriu, aconsegueix captar l’atenció del lector/a desde la primera pàgina, creant una atmòsfera i univers narratius amb cert perfum cinematogràfic. (Font: Aladí)

Recentment, va sortir publicada la esperadíssima segona part, Loba negra, on continuem apropant-nos a Jon Gutiérrez i Antonia Scott i no podem deixar de llegir, tot dient-nos: “Unes pàgines més i ho deixo per avui“




Escolta l'entrevista a Gómez-Jurado al programa La resistencia



  • Aquí tens l'enllaç a l'àudiollibre de Reina Roja facilitat per l'editorial Random House.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: