dimarts, 14 de març del 2017

Dimarts, dia de recomanació d'una lectura

Avui, en l'espai de recomanacions lectores de la biblioteca us apropem una novel·la gràfica ben original i que de segur encantarà als alumnes amants de la natura i la primatologia.

OTTAVIANNI, J. ; WICKS, M. Primates: la intrépida ciencia de Jane Goodall, Dian Fossey y Biruté Galdikas. Barcelona : Norma Editorial, 2014

Aquesta novel·la gràfica dóna a conèixer la història de tres primatòloges que han ajudat a entendre i apropar a la població en general un món ben desconegut fa uns anys, el dels gran simis.

Així, tenim Jane Goodall que va centrar els seus estudis en els ximpanzés i va esbrinar que utilitzen eines com els humans. Dian Fossey qui va protegir amb fermesa el món amenaçat dels goriles i na Biruté Galdikas, que va centrar els seus estudis en els orangutans, els simis més desconeguts i els que més semblances tenen amb nosaltres, així com la protecció de les selves.

Amb unes acurades il·lustracions i un fil narratiu planer, els autors ens fa entendre i valorar el gran treball que aquestes tres dones van fer durant els seus anys d'estudi i treball d'observacions per conèixer més sobre aquests gran desconeguts.

Esperem que us agradi !
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: