dimecres, 13 d’abril del 2016

Visita a la llibreria Casa Anita amb 1r d'ESO

Ahir vam fer la visita a la llibreria infantil i juvenil Casa Anita amb uns 20 alumnes de 1r d'ESO.

Oblid Baseiria mestressa de la llibreria ens va presentar l'espai i les seccions on els nois i noies podrien tafanejar allò que els interessés més: llibres de coneixements, novel·les, còmics, àlbums il·lustrats, la seva especialitzat.

Mariona Trench (narradora) els va fer la presentació de força àlbums il·lustrats al jardí de la llibreria en un entorn envejable. Amb el seu saber fer, tot cantant, fent pauses, interpretant cada línia o cada imatge na Mariona es va posar els nanos a la butxaca en un moment i als acompanyants, també.

Després van fer una activitat de dinamització a partir de les il·lustracions d'alguns dels àlbums que havia comentat prèviament i que els nois havien d'idear.

Finalment, vam passejar per la llibreria, obrint àlbums, comentant títols amb la Mariona i l'Oblid que ens van deixar fer de "rates de biblioteca" per una estoneta.

Cap al migdia vam tornar a l'Escola amb la sensació d'haver passat un matí diferent en una llibreria molt especial i a la que segur faran visites sovint.

Fins l'any vinent, noies que hi tornarem.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: