dimarts, 22 d’octubre del 2013

El gust per llegir : fitxes de lectura

(Font: pinzelladesalmon)
Us comuniquem que ja teniu activats, a la barra lateral del bloc de la biblioteca els dos qüestionaris que hem elaborat conjuntament amb els professors de llengua de 1r i 2n Cicle d'ESO.

Sota el nom "fitxes de lectura" accedireu als dos models de fitxa segons nivell educatiu. Com a novetat, en lloc de tenir el format utilitzat fins ara en paper, enguany és un qüestionari on valorareu la novel·la llegida i que enviareu al professorat.

Com ja sabeu, tindreu fins 15 dies abans que no acabi l'avaluació per fer la tramesa de les vostres fitxes i aquestes complementaran la nota final del trimestre.

Us recordem que les lectures triades, tant per llengua catalana com castellana a 1r Cicle d'ESO han de ser del fons de la biblioteca de l'escola, per 2n cicle d'ESO no és imprescindible, tot i que us podem orientar en la tria.

Esperem que amb aquest nou format us sigui més fàcil fer les fitxes en qüestió, que no busquen res més que aquells que gaudiu amb la lectura encara ho pogueu fer més... i aquells que tot just us animeu, trobeu novel·les juvenils d'interés i que us despertin el gust per la lectura.

Ànims i bona lectura !

(Font: pinzelladesalmon)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: