dimecres, 21 de desembre del 2011

La porta dels 3 panys...


Avui, us proposem una lectura original, divertida, divulgadora i diferent...



Ja us la vam incloure en les darreres novetats de la biblioteca, però hem cregut que cal donar-li una entrada única per donar-la a conèixer una mica més.


Us tornem a presentar el llibre :


FERNÁNDEZ-VIDAL, Sònia. La porta dels tres panys  Barcelona : La Galera, 2011


L'autora va ser convidada del programa del canal 33 "Singulars" i de qui en la seva presentació diuen, citem textualment: 


"Amb talent i un entusiasme que s'encomana, Sònia Fernández-Vidal ha aconseguit el que semblava impossible: un "best-seller" de física quàntica! 


Concebut com una aventura, com un conte, el llibre pretén acostar als lectors adults i adolescents tots els misteris i les meravelles del món quàntic, explicat des de la fantasia i la imaginació. Segons ella, tots estem més interrelacionats del que ens pensem, ja que absolutament totes les partícules de les quals estem formats van sorgir en el "big bang", quan es va crear l' univers. Per tant, estem interrelacionats des d'aquell mateix moment."


Interessant, no creieu ? Us adjuntem l'enllaç amb la seva intervenció. No us la podeu deixar escapar!
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3807190


El llibre ja el tenim prestat, però recordeu que fem llista d'espera i us truquem a casa quan el tenim disponible !

2 comentaris:

  1. M'acabo de llegir aquest llibre i l'únic que puc dir es que me'l penso comprar en quan pugui. És genial per com l'autora apropa la física quàntica a qualsevol persona, sigui entesa o no en el tema, i de com la història que expliquen els seus personatges, absorveix fins al punt de no poder deixar el llibre fins que l'acabes. Simplement un llibre genial i molt original que recomano al 100% a tothom.

    ResponElimina
  2. Gràcies per les teves aportacions al bloc !

    ResponElimina

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: