dilluns, 12 de desembre del 2011

La lectura una estratègia per a l'èxit escolar



Un total de 360 centres educatius participaran aquest curs en l’Impuls de la lectura, un projecte del Departament d'Ensenyament emmarcat en el Pla Nacional de Lectura del Govern de la Generalitat. L’Impuls de la lectura té com a principal objectiu lluitar contra el fracàs escolar i reforçar el domini de la lectura al llarg de tota l’escolaritat.
I ho fa potenciant la lectura sistemàtica en totes les àrees i matèries del currículum al llarg de tota l'escolaritat bàsica per augmentar la competència comunicativa i lingüística i el desenvolupament de l'hàbit lector dels infants i joves, sense oblidar que la competència lectora és la base de molts aprenentatges i un requisit per participar amb èxit en bona part dels àmbits de la vida adulta.
En aquest espai el professorat trobarà informacions relacionades amb l'Impuls de la Lectura: adreces d'interès, orientacions, recursos, materials didàctics i bones pràctiques, perquè incorpori i sistematitzi estratègies lectores com a eix vertebrador dels aprenentatges. 
Per saber-ne més d'aquesta iniciativa clica aquí. L'impuls de la lectura una estratègia per a l'èxit escolar



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: