dimarts, 1 d’octubre del 2019

Bon curs 2019/20

Bon dia,

Portem setmanes de curs, però encara no havíem pogut saludar-vos pel bloc i desitjar-vos un bon curs, així que aprofitem l'ocasió per fer-ho.

Aquestes setmanes estan sent molt intenses. Estem acabant les formacions en l'ús de la biblioteca amb tot l'alumnat de 1r d'ESO nouvingut amb l'objectiu que coneguin que els oferim i com funcionem.

Paral·lelament, també hem fet unes píndoles formatives voluntàries als alumnes de 2n de Batxillerat que en breu han de presentar el seu esborrany de treball de recerca. Ens hem explicat com fer correctament les citacions, la bibliografia i els peu de pàgina amb Microsoft Word.

També hem incorporat com auxiliar de biblioteca a Mar Monge, fins ara auxiliar a la biblioteca d'infantil-primària de la nostra escola i des de setembre i fins a mitjans de de desembre també tindrem amb nosaltres a Natàlia García, alumna de Grau d'Informació i Documentació que fa la seva estada de pràctiques a la nostra biblioteca.Entremig de totes aquestes novetats, també comencem avui amb les formacions a 4t ESO ajudant-los amb el seu projecte de Recerca i moltes altres coses que ja anireu seguint per les xarxes socials de l'escola i per aquest bloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: