dimarts, 21 de febrer del 2017

Un monstre em ve a veure disponible a la biblioteca

Des de la biblioteca us volem proposar cada dimarts una lectura de gran qualitat i que sovint, us poden passar de llarg ...

Avui us recomanem una lectura de la que segur heu sentit a parlar, sobretot la seva versió cinematogràfica de Juan Antonio Bayona que ha estat llargament guardonada, Un monstre em ve a veure de Patrick Ness i il·lustrada fantasticament per Jim Kay. Aquesta ha estat publicada per SembraLlibres, l'any 2015 i us fem saber que la trobareu a la biblioteca de secundària disponible en préstec.

Un monstre em ve a veure té com a protagonista principal en Conor un noi de tretze anys. Un nen normal i corrent que comença a tenir malsons a la nit i, justament en una d’aquestes nits, quan passen set minuts de la mitjanit, un monstre el crida pel seu nom i comença a visitar-lo. Un monstre amb la forma d’un arbre vell, gran i terrible.

El monstre es presenta per un motiu que no es desvetllarà fins al final del llibre. Però tot i que Conor dubta de si el monstre és real o només un somni, cada nit i a la mateixa hora, el monstre que agafa la forma del vell bot, el gran arbre que hi ha al turó, darrere de casa seva.

Però tot i que el llibre té una part fantàstica, hi ha una part més fosca que amaga la vida de Conor. I és que a la visita del monstre s’ha de sumar la malaltia de la seva mare, l’assetjament que pateix a l’escola, la complicada relació amb la seva àvia i un pare que simplement, està absent… No, la vida de Conor no és una vida senzilla.

Us animem a llegir el llibre abans de veure la pel·lícula per què la imaginació personal de cadascú us oferirà un gran ventall de possibilitats i gaudireu amb aquest llibre que atrapa des de la primera pàgina i amb el que la llum i la foscor van de la mà. (Font: Bibarnabloc.cat)










Podeu veure el trailer de la versió cinematogràfica, aquí:




Us esperem !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: