dijous, 9 de juny del 2016

Primera trobada del grups de Bibliotecaris escolars a secundària

Avui hem endegat un grup de treball de bibliotecaris d'escoles concertades amb l'objectiu de gaudir d'un aprenentatge comú, compartir experiències i continuar treballant per les biblioteques als centres escolars.

Hem començat la ronda de visites amb la visita i reunió de treball a l'Escola Thau Sant Cugat, on Marta Taxonera, la seva bibliotecària, ens ha acollit fantàsticament, no només per l'esmorzar que ens ha ofert, sinó per totes les experiències que hem anat compartint i que ens ha servit per conèixer més d´aprop cadascuna de les biblioteques que formem el grup.


S'ha decidit que la propera reunió serà a la biblioteca de la nostra Escola el proper mes d'octubre... i així anirem fent la ronda per totes les biblioteques implicades amb una reunió cada trimestre aproximadament.

Alhora hem decidit crear un espai de treball virtual on compartir activitats, experiències i moltes coses més.

L'enriquiment que crearà aquest grup de treball serà enorme, tenim companyes de primària, secundària, cicles formatius, escola d'idiomes... i totes les biblioteques pertanyen a institucions potents dins el món educatiu (EscolaThau i CIC , St. Ignasi, ETPClot, Escola Els Arcs, Ins. Menéndez i Pelayo i Escola Joan Pelegrí) i que han potenciat la biblioteca com a agent cultural, dinamitzador i formatiu del centre.



Comencem ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: