dimarts, 2 de febrer del 2016

Projectes de la biblioteca en marxa...

Tenim una setmana carregada de notícies...

1. Els alumnes de 1r de Batxillerat acaben avui exàmens i comencen els alumnes de 2n de Batx. fins el proper dimarts 9 de febrer. Com ja sabeu obrim el bibliopati de 10-11,30h. per facilitar l'estudi, donat que la biblioteca queda plena ràpidament.

2. Demà dimecres els alumnes de 3r d'ESO reben la xerrada literària de Gemma Pascual, autora de la lectura Xènia, tens un whatsapp que han llegit durant aquest trimestre. 

3. Els alumnes de 2n d'ESO estan realitzant un treball sobre els animals i des de la biblioteca els hem preparat unes caixes amb llibres que els prestem per consultar i treballar al laboratori, donat que la biblioteca aquests dies està molt plena.
4. La biblioteca infantil-juvenil de l'Associació Rosa Sensat ens ha prestat durant un mes una biblio-maleta amb el títol de " Guerres que no s'acaben" amb més de 100 lectures juvenils sobre la guerra, els conflictes, els refugiats... que la literatura des de sempre, ha tractat.

En col·laboració amb les àrees de socials i llengües, muntarem l'exposició de llibres a la biblioteca i farem activitats amb els alumnes d'ESO sobre els aspectes que tracten aquestes novel·les i que per desgràcia, són molt vigents en els nostres dies.

Podeu consultar el contingut aquí


5. Estem preparant les visites a dues llibreries amb un grupet d'alumnes de 1r i 2n d'ESO pels voltants de Sant Jordi. L'any passat ens vam estrenar amb la visita a la llibreria casa Anita i com va anar molt bé, enguany hem decidit de fer-ne una per cada curs de 1r cicle d'ESO.

6. Per últim, enguany se celebra el 7è centenari del naixement de Ramon Llull, hem començat a preparar activitats amb l'àrea de llengua per celebrar l'any Llull a l'Escola.

Com veieu... tenim bastants projectes endegats i esperem que siguin del vostre interès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: