dijous, 19 de novembre del 2015

Investigant sobre capitals del món

Fa uns dies vam demanar en préstec a la Biblioteca Pública Vapor Vell diverses guies de viatges per tal de treballar-les amb els alumnes de 3r ESO en l’assignatura de ciències socials, ja que a la biblioteca de l’escola en teníem suficients.

 Comptarem amb elles fins a finals de mes, ja que els sis grups classe estan baixant a la biblioteca a fer diverses sessions de cerca amb les seves professores. A través d’activitats en grup treballaran diferents ciutats del món com: Londres, Amsterdam, Copenhage, Tokio, Sidney, Dubai, Rio de Janeiro, Nova Delhi, Pequin ...

A més, coneixeran en profunditat la capital triada buscant informació sobre la seva localització, els habitants, la xarxa urbana, els llocs turístics i els principals problemes que pateix la mateixa ciutat i crearan per grup una presentació en Power Point que hauran de presentar oralment a la classe.


Aquesta activitat queda inclosa en les activitats programades a cada curs dins el Pla Llegim que duem a terme a l’Escola amb l’objectiu de treballar la competència informacional amb els alumnes d’ESO.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: