dimarts, 20 d’octubre del 2015

Fent Bookface per celebrar el centenari de les biblioteques públiques

Sabíeu que aquest és l’any del centenari de la Manconunitat i la creació de les biblioteques públiques?     
              
Exposició dels llibres utilitzats per fer els Bookfaces
Fa uns dies ja us vam comentar aquest fet. Per a celebra-ho les biblioteques públiques han fet una gran diversitat d’entretingudes activitats.

Ens hem afegit a la moda de crear composicions fotogràfiques amb llibres de la biblioteca. Són els coneguts com a Bookfaces.

En aquestes fotografies, part del nostre cos està substituït per un llibre creant la il·lusió de formar part de nosaltres mateixos.



Tal com us vam comentar fa uns dies, amb l’ajuda dels professors de l’Àrea de Plàstica, Anna Terès  i Jordi Bassa i dels alumnes de Dibuix Tècnic de 2n de Batxillerat, hem decorat la biblioteca amb els bookfaces creats per ells amb àlbums il·lustrats, novel·les juvenils i d'adult.

Amb tots ells han creat composicions fotogràfiques que decoren la biblioteca aquests dies i punts de llibres que podeu agafar, si us interessa. (els trobareu al taulell de la bibliotecaria)

Agraïm un cop més, la voluntat col·laboradora del professorat de l'Àrea de Visual i Plàstica que sempre que els fem arribar una proposta creativa des de la biblioteca, participen i elaboren amb l'alumnat creacions ben originals.

Si trobeu divertida la idea, podeu trobar els llibres amb els que han creat els Bookface exposats a la biblioteca i  crear-ne el vostre propi.

Us hi apunteu?

Us adjuntem una mostra de les fotografies fetes:

  

Els punts de llibres que podeu recollir a la biblioteca
  
         

 

 

  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: