dijous, 16 d’abril del 2015

Estadístiques ús de la biblioteca. 1r semestre curs 2014-15

(Font: pinzelladesalmon)
Des de la biblioteca, estem encantats amb l'ús que tota la Comunitat Educativa fa de la biblioteca.

Els grups que venen a fer recerca durant l'horari lectiu ha crescut de manera considerable a l'ESO donades les activitats programades dins el Pla Llegim que duem a terme.

En les estones de pati i menjador els alumnes copsan la biblioteca per estudiar, llegir, fer recerca i el bibliopati per fer els deures, així com la sala d'estudi als migdies, quan biblioteca ja és plena.




Les mares i pares també van visitant-nos més sovint, el Racó de Pares i d´Intel·ligència Emocional han tingut una molt bona acollida.

Pel que fa al personal de l'Escola també compten amb les recomenacions de la biblioteca per triar les seves lectures durant les vacances de Nadal i S.Santa, així, com altres recursos com pel·lícules cinematogràfiques, guies de viatge...

I sobretot, els alumnes, els usuaris més rellevants d' una biblioteca escolar, ens orienten sobre novetats, ens recomenanen compres i sobretot fan un bon ús de la biblioteca i aprofiten molt els seus recursos, tant de coneixements com de ficció.

El bloc, el Facebook, i altres eines 2.0 com : Issuu, Pinterest, Slideshare ... en que la biblioteca publica i comparteix notícies i informacions relacionades amb la cultura i l'activitat pròpia, també són ben acollides i cada cop compta amb més seguidors.

Us animem a continuar fent-nos confiança.

Tot seguit us adjuntem l'anàlisi quantitativa de les estadístiques d'ús que corroboren aquesta informació.

DADES D'OCTUBRE 2014- MARÇ 2015

* Total usuaris: 9.492

* Préstecs a casa: 1.850

* Préstecs a les aules: 479







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: