dilluns, 28 de gener del 2013

Alumnes de la UAC estudien l'orígen de l'Escola

Els alumnes de 2n ESo UAC  han estat elaborant un projecte sobre l'escola i  la figura del Dr. Joan Pelegrí i Partegàs. Amb tota la informació obtinguda després de la seva investigació han creat presentacions que trobareu  al canal Youtube de l'Escola.



Us adjuntem una breu presentació feta per ells mateixos on ens expliquen el procés de cerca d'informació i de treball que han seguit.

La  professora de  la UAC  Anna Domínguez “ ens va proposar elaborar  un projecte pel primer trimestre : crear  un PowerPoint sobre l’escola i els seus orígens, i la figura del “ PELE “.

Durant el trimestre vàrem estar recollint informació de diferents fonts d’internet i imatges de l’escola, tant la de primària com la de secundària.

També vam anar a visitar l’escola de primària , on el director ens va fer la visita i ens va estar explicant com es va aixecar aquesta escola i ens va ensenyar tot l’edifici.

Amb aquesta informació de l’escola , els llibres publicats del “ PELE “ i les fonts d’internet vàrem començar  el PowerPoint.

Vam destriar  la informació més important, també vàrem començar a buscar les fotografies més adients al tema central i durant pràcticament tot el trimestre vam estar elaborant el treball. Al final de tot el vam haver d’exposar, presentant-lo a la classe i explicant les conclusions finals del projecte.

Entre tots els de la classe vam triar-ne dos, els que més ens van agradar i els que contenien informació més precisa sobre allò que ens havia demanat l’Anna.

Aquest dos PowerPoint que presentem han estat els triats.

Desitgem que us agradin!!!!

YULA I LLUÍS
2n ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: