dimecres, 12 de desembre del 2012

Els alumnes de 1r d'ESO aprenen el funcionament de la biblioteca

Bon dia,

Us informem que ja estem duent a terme les sessions formatives sobre l'ús de la biblioteca de l'escola amb la totalitat d'alumnes de 1r d'ESO.

Aquests estan baixant a treballar el dossier "Coneguem la biblioteca de secundària" acompanyats del professor i on el personal de la biblioteca els expliquem com és el dia a dia de la biblioteca, com s'endrecen els documents ( CDU), quina funció te el catàleg, com funciona.. quins recursos poden agafar per casa, per treballar a l'aula, les normes d'ús a la sala i amb els ordinadors.

I per què fem aquesta formació amb els alumnes de 1r d'ESO?

Doncs per què és el seu primer any a l'escola de secundària i entenem que és bàsic i necessari que se sàpiguen moure de manera autònoma entre l'espai i els recursos que tenen a la seva disposició, tant per lleure com curricularment.

Duem a terme aquestes sessions des de fa força anys, i els resultats són molt positius... doncs se'ls obre un ventall de recursos i interessos que d'altra manera no coneixerien ni aprofitarien prou.

(Font: Bibliotecari. Pinzellades al món)

Si voleu saber quins aspectes treballem i com ho fem, podeu consultar el dossier sencer a la pestanya "Col·laboració Aula-Biblio".





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: