dimarts, 19 de març del 2013

Lectures a la biblioteca

Un any més, els alumnes de 2n d'ESO estan triant del fons de novel·la juvenil de la biblioteca, la seva lectura en llengua catalana pel 3r trimestre de curs. Un cop llegit, contestaran la fitxa de treball que us adjuntem i deixaran un comentari al bloc de la biblioteca sobre que els ha semblat la novel·la o algún aspecte que en vulguin destacar.

Després farem un "rànking" de les novel·les més ben valorades pels alumnes.


(Font: pinzellades al món)

 




Esperem els vostres comentaris i aportacions!



28 comentaris:

  1. el meu llibre,el cas del director de l'escola desemmascarat de la col·leccio els quatre amics i mig,m'ha agradat el recomanu a tothom de la meva edat

    ResponElimina
  2. el meu llibre, cabell d'àngel de la col·lecció sèrie blava, m'ha semblat entretingut el recomano a tots els que l'hi agradi la lectura graciosa.

    ResponElimina
  3. El meu llibre, crit al bosc de la col·lecció el vaixell de vapor, a estat bé. però no el recomeno massa perquè es fa bastant curt i s'hem queden les ganes de llegir cada vegada més.

    ResponElimina
  4. El llibre que he agafat, El comte de Montecristo està bastant bé, però hi ha trossos que són dífils d'entendre, perquè hi ha molts personatges, i l'història passa a diferents llocs. És bastant entretingut.

    ResponElimina
  5. El meu llibre, L'enigma de laberint, m'ha agradat bastant perquè es distret, encara que algunes vegades es fagi aborrit, va de misteri i enigmes, però no el recomano perquè com ja he dit abans es fa aborrit y acaba amb un final estrany, com si encara no s'hagues acabat.

    ResponElimina
  6. El llibre que he llegit, Els silencis de Derrís, m'ha semblat molt estrany. Sobretot el desenvolupament de la història, ja que ha estat molt complex per què tot eren cartes i més cartes i al final no sabies qui enviava les cartes, ni per a qui eren. Se m'ha fet molt pesat i per això no el recomano.

    ResponElimina
  7. El llibre que he escollit, La por que no s'acaba mai de l'autora Dolors García i Cornellà, m'ha agradat. Ja que tracta d'un tema molt actual. Però considero que el llenguatge és senzill i que té un desenllaç massa sobtat.

    ResponElimina
  8. El llibre que he agafat jo, el mag Qadehar de Enrik L'Homme, el recomano a tots aquells els qui agradi el misteri, la màgia i sobretot la barreja entre el món sobrenatural i el mon tal i com el coneixem ara.
    Aquest llibre forma parts d'una col·lecció anomenada ``El llibre de les estrelles´´ que consta de tres llibres mes i que parla sobre la historia del Guillemot, un noi que vol ser cavaller però despunta ja que gaudeix d'un do celestial i es converteix en mag.

    ResponElimina
  9. El llibre que m'he llegit "Allà on els arbres canten" de Laura Gallego Garcia, m'ha agradat molt i el recomano a tots els que els hi agradin les novel·les de fantasia i màgia. Encara que té moltes pàgines (477) enganxa molt i te'l llegeixes molt ràpid. El final m'ha sorprès molt.

    ResponElimina
  10. El llibre que he escollit, El museu dels horrors, de l'autor Caros Puerto, m'ha agradat bastant ja que és d'aventures.
    Jo crec que hauria de millorar algun apartat, ja que és una mica repetitiu.
    Recomano aquest llibre a tots aquells que els hi agradi la comèdia i sobretot l'aventura.

    ResponElimina
  11. El llibre que he escollit, "Un estiu a orneo", de l'autora Pilar Garriga i l'editoril Barcanova, ecol·lecció Sopa de lletres, m'ha agradat força.
    Encara que crec que el principi és molt lent i la part interessant, molt curta, tot i aixó, és molt divertit.
    El recomanaria atothom qui ha llegit els dos altres llibres d'aquesta sèri de tres, de Pilar Garriga i l'hi va agradar.

    ResponElimina
  12. El llibre de "Petons, esperances i vacances" si que m'ha agradat i per aquest motiu si que aconsello que es llegeixi sobretot si t'agraden les històries d'amistat, amor, mentides, gelossia...

    ResponElimina
  13. Jo m'he agafat el llibre: Els fantasmes de Venècia i m'ha resultat entretingut.

    ResponElimina
  14. El llibre que m'he llegit ha estat molt bé, es fàcil de llegir i el recoman-ho a tothom, es diu "Somni d'una nit d'hivern" al principi et pots embolicar una mica, però desprès agafes el fil de la historia. El Recoman-ho!

    ResponElimina
  15. El llibre que he triat,"La talla-ràpid", de l'autor Pere J Carbó, m'ha agradat perquè és un llibre curt i entretingut, d'aquells que et llegeixes força ràpid, però el final de la història és bastant curt i amb un argument molt senzill.

    ResponElimina
  16. El llibre que m'he llegit, El cas del robatori dels diamants de la col.lecció dels quatre amics i mig, és un llibre entretingut i el recomano a tothom que li agradin el llibre d'aventures.

    ResponElimina
  17. El llibre que m'he llegit, Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo, al principi em va agradar força, però el final és totalment fictici i no em va agradar tant, ja que me'l imaginava més real. El recomanaria a totes aquelles persones que els hi agradin els llibres de ciència ficció.

    ResponElimina
  18. Yo he triad el libre Seguint les petjades de Marco Polo es recomano es molt interesant

    ResponElimina
  19. El llibre que m'he llegit Un dia sencer de blat de Anna Cabeza, el principi no és gaire interessant, però a mida que va passant la història,comença a tenir una mica d'emoció. El recomano a totes aquelles persones que els hi agradi molt llegir.

    ResponElimina
  20. El llibre que jo he escollit es diu "La decisió de l'Emma". Es bastant interesant perque es emocionant i divertit, encara que hi han parts que son una mica avorrides.

    ResponElimina
  21. el llibre no a estat malament.El cas del crit a la sala del professorat.

    ResponElimina
  22. El llibre que he escollit es diu "Nigra", al principi costa d'entendre una mica però esta molt bé, el recomano.

    ResponElimina
  23. El llibre que jo m'he llegit es titula "El diari blau de la Carlota". Al principi es fa una mica pesat perquè no passa res d'interessant, però després el tema va millorant una mica, tot i que no m'ha agradat gaire el llibre en si, hi ha parts que les recomanaria.

    ResponElimina
  24. El llibre que he escollit es titula Enigma a internet de Pere Casals. M'ha agradat força, la història estava molt bé però s'acabava molt ràpid. És entretingut però no hi ha res a destacar.

    ResponElimina
  25. M'ha agradat molt i recomanaria aquest llibre ( Quan no te'n vas ) a molts nens i nenes adolescents.

    ResponElimina
  26. El llibre que jo m'he llegit és titula "Test d'amor" i,m'ha agradat bastant aquest llibre perquè mes o menys tracta sobre nosaltres (els joves d'avui en dia) i explica situacions que a nosaltres ens pot passsar o hem vist. I, ademes és bastant fàcil de llegir i divertit.

    ResponElimina
  27. A mi el llibre "Els Reis de la Muntanya m'ha agradat bastant i se'l recomanaria a tothom que li agradin les aventures i que volen emoció.

    ResponElimina
  28. Jo m'he llegit "La veritat sobre el cas Harry Quebert", del Joël Dicker. Una novel.la entretinguda amb un final inesperat. Va d'un escriptor en crisi de creativitat davant de l'intent d'escriure el seu segon llibre (després d'haver tingut un èxit impressionant amb el seu primer llibre), decideix recórrer al seu antic professor de literatura a la universitat, un dels més importants escriptors americans del segle XX, i aquest el convida a passar una temporada amb ell a la seva casa vora d'un poble petit a la costa est dels Estats Units per que s'inspiri i surti de la paràlisi en que es troba. Una vegada allà, uns jardiners troben el cadàver d'una noia desapareguda trenta-tres anys abans al jardí de la casa del professor. La noia, de quinze anys, havia tingut una relació, d'amagades, amb el professor. Aquest es acusat del seu assassinat i el protagonista intenta descobrir l'assassí per salvar al seu amic i professor.

    ResponElimina

Fes el teu comentari al bloc de la Biblioteca Joan Pelegrí: